Aktuelno

Vrijeme je da kupite osnovne komade. Ovo su komadi koje ćete moći nositi u svim godišnjim dobima. Komad koji će vas  zimi grijati, a istovremeno ćete ga moći nositi i u toplijim danima.

Više

 Znate šta nikad nema previše u ormaru? Osnovni komadi koje možete nositi u svako godišnje doba! Majica koju zimi nosite ispod džempera, a ljeti vam dobro dođe u večernjoj šetnji.

Više

Posebna ponuda očekuje vas u trgovinama, gdje ćete prilikom kupovine artikala iz nove kolekcije ostvariti dodatnih 10% popusta na jesen-zima kolekciju, koja je već snižena za 50%!

Više

Modna kombinacija nikada neće biti dosadna ako koristite dobre modne dodatke. Pogledajte naš set kapa, rukavica i šalova i dodajte malo svježine svom stajlingu.

Više

Da li ste umorni od previše odjeće u vašem ormaru i da li ste stotinu puta ponovili iste modne kombinacije? Imamo ideju kako ih začiniti i unijeti svježinu: potreban vam je novi modni dodatak! Pogledajte naš set.

Više

Nije tajna da ćete se u pleteninama osjećati sjajno. S jedne strane, meko pletivo pružit će udobnost, a s druge vam strane neće biti hladno tokom ovih zimskih dana.

Više