Aktuelno

Reci Da ljetu i dočekaj ga u stilu! Požuri i osiguraj si najbolje modne komade u našoj najboljoj modnoj akciji - prilikom kupnje dva artikla, treći ti poklanjamo! Vrijeme je za ljeto, za visoke temperature, vjetar u kosi i laganiju garderobu! 

Više

Tako svakodnevna, a tako moderna. Polo majica. Vjerojatno najuočljiviji dio vaše modne kombinacije tijekom ljeta, zar ne? U našim trgovinama te čeka široki izbor različitih modela polo majica, a u galeriji možeš provjeriti što možeš očekivati.

Više

Svako ljeto ima svoju priču. Vrući dani, tople večeri, uživanje u društvu prijateljica i osjećaj lagane tkanine na tvojoj koži je sve što je potrebno za stvaranje nezaboravnih uspomena.

Više

Budi uvijek u stilu i spremna za sve izazove dana. Teona u svom modnom stilu voli kombinovati svakodnevne i "šik" elemente. Nije uspjela odlučiti šta bi izabrala, pa je spojila dvije super ideje. Koja bolje opisuje tvoj stil?

Više

Matea je u novoj ekskluzivnoj kolekciji Toni Garrn pronašla proljetnu odjeću koja je savršena za provođenje ugodnih večeri s prijateljicama. Savjetuje ti da i ti sebi ove godine priuštiš najmanje jednu proljetnu haljinicu.

Više

Ovo ljeto uživaj u laganim materijalima i jednostavnim uzorcima iz nove proljetne kolekcije. Neka ti u nadolazećem ljetu bude ugodno i udobno na svakom koraku. Manuela već jedva čeka da donese uzorke ljeta i mora na gradske ulice.

Više

Prozračna, lagana i super udobna tkanina od lana savršen je izbor za proljetni dan. Denina kaže da joj se nova kolekcija još više sviđa jer joj omogućava udoban i opušten izgled na svakom koraku. A šta ti misliš?

Više

Pozitivna energija, živahne boje, sreća i veselje uvijek su u modi! Slažeš se? Obuci omiljeni pulover i budi jedinstvena na poslu, na kafi ili kod kuće.

Više

Deninu je proljeće i njegove tople boje oduševilo. Kaže da svoju odjeću bira uz inspiraciju iz prirode. Ovog puta je izabrala proljećnu jaknu bijele boje u kojoj izgleda odlično. Slažeš se? 

Više