Aktuelno

Pošto je ljeto već iza ugla, vrijeme je da odaberete svoju novu najljepšu ljetnu haljinu! Izbor je raznovsrtan, temperature rastu i trenutak je baš pravi da nas posjetite.

Više

Ljeto je iza ugla i vrijeme je da svoje duge hlače odložite u ormar. U našim trgovinama veliki je izbor - traperica, sa džepovima, elegantnijih ili čak kupaćih kostima - po želji. Pogledajte našu ponudu!

Više

Ljeto je pred našim vratima! Da li već imate spreman outfit za prve sunčane zrake? Ako ne, posjetite nas i iskoristite akciju 'Plati 2, dobij 3' i pripremite se za vruće ljetne dane i najomiljeniju sezonu u godini.

Više

Kad majica nije dovoljna, a košulja je previše, vrijeme je za POLO. To je onaj modni odabir koji izvlačite iz ormara u vrijeme kada prilika za koju se spremate zahtijeva malo više, ali ne previše.

Više

Ljeto je na pragu, a sa njim i nove, svijetlije modne kombinacije. Budući da su sve dobre stvari  tri, neka se nađu i u vašem ljetnom modnom stilu.

Više

Drage dame, za vas smo pripremili predivne proljetne jakne koje u vrijeme međusezonskih popusta ne biste smjeli propustiti.

Više