Aktuelno

Maja savjetuje: „Prihvati svoje tijelo i ne dozvoli da te mišljenje drugih ubijedi u suprotno.“ Svaka žena u svom ormaru mora imati najmanje jedne farmerke i prijelaznu jaknu.

Slažeš se? 

Više

Samouvjereno zakorači u proljeće i pomoću našeg nagradnog kviza provjeri koliko često sebi kažeš DA. Učestvuj i osvoji novu jaknu Tom Tailor.

Više

Proljeće već poziva na šetnju gradom, šoljicu mirisne kafe i namještanje prema sunčevim zracima. Denina je za taj prijatan zadatak izabrala udobnu sportsko-elegantnu jaknu neutralne boje.

Više

Voliš privući poglede na sebe izborom življih nijansi boja? Šta misliš o Mijinom izboru crvene jakne za proljetnu šetnju?

Više

Koliko modnih komada sa cvjetnim dezenom imate u ormaru?
Premalo? Vjerujemo vam. Ovo je najpopularniji uzorak, osobito u proljeće. 

Više

Konačno nas je posjetilo proljeće, dani su postali duži, a sunčevi zraci su topliji. Zamirisalo je na nove avanture i vrijeme je za novu jaknu i dozu svježeg samopouzdanja.

Više

Često si u dilemi koju jaknu izabrati? Bi li bila bolja ona sportska ili elegantna? Živahnu ili smirenu? Kratku ili dugu? Funkcionalnu ili modnu?

Više

Topliji dani donose odličnu mogućnost za nove, laganije modne komade. A ono bez čega nikako ne možemo krenuti od kuće su, naravno, pantalone!

Više