Aktuelno

Kad tražiš novu majicu, Tom Tailor je uvijek prava adresa! Sportska, opuštena, s crtama ili klasična... Sigurni smo da imamo barem jednu pravu. Vrlo vjerojatno barem dvije, tri, četiri... 

Više

Vrući popusti privukli su i naše modne blogerke koje su se uz popuste pobrinule za svježi vjetar u svojoj garderobi. I ti se pobrini za savršeni odabir ljetne odjeće te provjeri koja ti je od kombinacija najdraža?

Više

Tijekom vrućih ljetnih dana Ajda Sitar najradije odabire bijelu odjeću jer je bijela uvijek u modi. Uz to savjetuje da pazite kad u bijeloj odjeći jedete sladoled. 

 

Više

Izdelki kolekcije pomlad-poletje so zdaj znižani kar do 50 %. Poletje je na vrhuncu, s tem pa tudi naši popusti, zato preveri našo kolekcijo in si zagotovi elegantno poletno obleko, nove kopalke ali pa vroče kratke hlače. 

 

Više

Ljeto je na vrhuncu, a i naši popusti također. Artikli kolekcije proljeće/ljeto su sad sniženi do čak 50%, zato iskoristi priliku i osiguraj si elegantnu polo majicu, nove kupaće gaće ili moderne safari hlače. 

 

Više

Polo majica. Tako svakodnevna, a još uvijek moderna. U našim trgovinama te očekuje od 20% do 50% popusta na polo majice kojima ćeš jednostavno dopuniti svoju garderobu. Izaberi onu koja će najbolje upotpuniti baš tebe. 

Više

Večera, šetnja gradom ili ljetna zabava? Za svaku priliku možeš imati po jednu, a u našim trgovinama te očekuje od 20% do 50% popusta na bluze iz kolekcije proljeće-ljeto. Izaberi po jednu za svaku priliku. 

Više

Sve dok se nije zaljubila u ljetni Tom Tailor kombinezon, kombinezoni su rijetko bili Deninin odabir. Posebno ju je oduševila kombinacija jednostavnosti, udobnosti i elegancije - karakteristike koje uvijek traži u ljetnoj odjeći. A ti?

Više

Ekskluzivne pogodnosti i popusti, prednost prilikom obavještavanja o dolasku novih kolekcija, vruće modne novosti, savjeti i još mnogo posebnih modnih iznenađenja. Reci im DA!

Više

Manuela je već rekla DA žutoj boji, must have boji ovog ljeta. Žuta haljina s tropskim uzorcima se pokazala kao savršeni odabir za uvod u ljeto.

Više