Aktuelno

Drage dame, u našim trgovinama, očekuje vas velika ponuda jakni: od klasičnih jakni od umjetne kože do onih vodootpornih koje će izdržati sve kišne uvjete.

Više

Vrijeme je za jesenji shopping! U trgovinama Tom Tailor i Tom Tailor Denim očekuje vas 20% popusta na sve jakne! Otkrijte našu ponudu i posjetite nas!

Više

Zdravo hlače! Ove jeseni za vas hrabrije predlažemo farmerice u crnoj ili sivoj boji. Oni koji vole klasiku, apsolutno bi trebali odabrati chino u bež ili plavoj boji.

Više

Jesen je vrijeme kada naše trgovine opet opskrbljujemo hlačama i farmericama po super cijenama. Posjetite nas i odaberite svoje nove favorite s kojima ćete se nositi sa svim izazovima ove jeseni i zime.

Više

Vrijeme je da se pripremite za sve izazove koji vas čekaju do kraja godine. Također one modne. Posjetite nas i pronađite svoje favorite u novoj kolekciji koja se upravo nalazi u našim trgovinama.

Više

Septembar uvijek donosi osvježenje i nove izazove. Vremenske, modne i one druge. Jeste li spremni za njih? Mi ćemo se pobrinuti za one modne.

Više

Jesen je vrijeme za novi par traperica! Odabrali smo modele, koji vas već čekaju u našim trgovinama. A dodali smo i nekoliko gornjih komada sa kojima ih možete kombinovati. Znate, sve je bolje uz dobar par traperica.

Više

Ljeto je iza ugla i vrijeme je da svoje duge hlače odložite u ormar. U našim trgovinama veliki je izbor - traperica, sa džepovima, elegantnijih ili čak kupaćih kostima - po želji. Pogledajte našu ponudu!

Više